top of page
BROWN 60X120 LAPP .jpg
Hvit 3D bakgrunn

Mikrosement metall

Dersom du ønsker å skille deg ut med en unik kontrastvegg eller et rom ingen har sett maken til, er Mikrosement Metall det ultimate valger for deg. 
 

Mikrosement Metall er et topplag som påføres etter at basen er lagt. Basen skal ha en tykkelse på maksimalt 3 mm, mens topplaget skal være maksimalt 1 mm. Ettersom Mikrosement Metall som nevnt er et topplag, kommer den kun i spann på 1 kg. Først påføres ønsket metall, deretter avslutter man med resin.

Ordet metall er et ord som definerer mange slag overflater og farger, og det er også tilfellet når det kommer til mikrosement. Her kan vi tilby fargene bronse, messing, kopper, alluminium og det noe ukjente metallet iridium.

Mikrosement-stein.jpg
Klikk her for produktdatablad
HD_AMB_5 (1).jpg
Hvit 3D bakgrunn

Våre farger

Selv om vi kun tilbyr 5 ulike farger, er det slik at disse fargene kan påføres et av våre produkter slik at de oksiderer. Da blir både farger og mønsteret helt annerledes. Så vi har egentlig 10 alternativer til deg innenfor Mikrosement Metall.
Nedenfor ser du hva som skjer når mikrosementen oksiderer. Bildet på venstre side er originalen, og bildet på høyre side viser resultatet etter at produktet som oksiderer mikrosementet har gjort sitt.

Bronse

Mikrosement - Bronse.jpg

Messing

Mikrosement - Messing.jpg

Iridium

Mikrosement - Rust.jpg
bottom of page