top of page
Søk
  • nordictopping2

Feltona - Mikrosement og mikrosement bad

Oppdatert: 23. jul. 2021

Sømløse overflater har kommet for å blir. Oftere og oftere ser vi en stigende trend med noe annet enn maling, fliser eller plater på veggene. Veggene skal nå være unik, delikate og ulike. Fargene skal være på kanten til "møkkete". Hjemmet vårt er det stedet vi bruker mest tid i løpet av vårt liv, da skjønner vi godt hvorfor nettopp husets første overflater nå ønsker dekorvegger. I førersetet ligger mikrosement som en av de produktene det Absolutt er mest engasjement rundt.


Mikrosement

Mikrosement er ett produkt som i hovedsak inneholder naturgummi, portlandsement, resina etc. Fordelene med mikrosement er dens fleksibilitet, samtidig med en høy trykkstyrke. Produktene kan benyttes på vegger og gulv. Men vi presiserer her viktigheten av riktige base lag etter hvor det skal benyttes. Stort sett får man mikrosement i over 3500 farger, men vi opplever som regel at kunden finner ofte sine favoritt farger i våres allerede eksisterende fargeutvalg. Det finnes en del mikrosement på bransjen som tåler å benyttes på bad. Våres Feltona micro quartz er vårt produkt vi anbefaler til bruk på bad, og spesielt i våtsonen. Viktigheten her er at påføringen følges fra punkt og prikke.


Mikrosement bad

Det finnes mye meninger rundt dette med mikrosement på bad, spesielt i dusjsone. Det er helt korrekt at det er ikke alle type mikrosement som trives like godt i dusjsonen. Feltona micro quartz og Feltona Micro akryl er to produkter som virkelig trives i fusjonen med riktig oppbygning. Det kan allikavel være utsatt for endringer i farge og struktur, spesielt om du har en støpt våt flate under. Her er det viktig å følge riktig oppbygning, for å unngå slike problemer. Mikrosement på bad er en av markedene som er mest økende i skrivende stund. Enkeltheten med å få nye overflater på badet, uten å måtte rive er noe som kundene og spesielt miljøet setter stor pris på.


Er mikrosement vanntett?

Det finnes ingen mikrosement er vanntett i seg selv, men dem kan blir tilnærmet tett når dem blir forseglet med en topplokk. Det er veldig skummelt å sammenligne mikrosement med membran. Badet må alltid bygges opp etter våtromskravene. Mikrosement er kun en erstatning for feks. fliser.


Kan jeg legge mikrosement på mitt gamle bad?

Ja, man kan alltid legge mikrosement på de aller fleste overflater. Men det er greit å nevne, at badet blir aldri bedre enn underlaget. SÅ er man i tvil på badets kvalitet, så er en totalrenovering å anbefale. Men er badet tett og holder god standard, så passer mikrosement perfekt over feks. fliser. Men kan fint også legges over membran, våtromsplater etc.

182 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page